Truca'ns al 93 872 53 76
Ens trobaràs a Sant Joan de Vilatorrada - Bages

WPML not installed and activated.

Aprenent amb Miguel Ángel Estrella Llumeras

Por Centre Òptic Alzúria el 26 octubre, 2016 en Formació continuada, Miopia, Miopia escolar
0
0

Aquest passat mes d’Octubre vam tenir la sort d’assistir a un curs d’en Miguel Ángel Estrella Llumeras .És un òptic-optometrista director de Veinte20, una empresa de formació continuada en Optometria i professor de la Universitat Europea.

L’expert explica com poc a poc les famílies han pres més consciència de la importància de prevenir i curar les alteracions visuals dels nens ja que l’ull és un pilar fonamental per l’aprenentatge acadèmic i sensorial del menor. Aquesta presa de consciència sumada a l’avanç en tecnòloga ha permès valorar molt millor i amb millor precisió les capacitats visuals tant d’infants com de nens.

Com influeix la tecnologia

Tots ja tenim a casa mòbils o tableta que cada cop arriben a mans dels més petits més aviat. La vista necessita fer variacions en l’enfocament i aquests objectes, que ens tenen captivats, fan que concentrem massa la vista i la fixem en un únic punt moltes vegades casi sense parpellejar. Això és el principal causant de la fatiga visual. Com senyala el Dr. Estrella cal realitzar descansos i en ells, relaxar el sistema visual mirant l’infinit. Així com mantenir una posició el més ergonòmica possible.

Menys maquineta i més aire lliure

La millor recomanació que ens fa l’expert i en la que estem totalment d’acord, és que cal fomentar els jocs i les activitats al aire lliure, ja que els últims estudis sobre miopia evidencien que aquelles civilitzacions que gaudeixen de més hores en espais oberts al aire lliure produeixen menys miopia.

Així que ja ho saps! Tanca ordinador, tableta, mòbil o el dispositiu en el que estàs llegint (gràcies per llegir-nos) i surt a respirar aire lliure! Si vols ens pots venir a saludar al centre! Serà un plaer veure’t 🙂

Sobre el autor

Centre Òptic AlzúriaVer todas las entradas de Centre Òptic Alzúria

0 Comentarios

Añadir comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Copyright 2013 | Centre Òptic Alzúria | Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Tots els drets reservats.