Truca'ns al 93 872 53 76
Ens trobaràs a Sant Joan de Vilatorrada - Bages

WPML not installed and activated.

Lents de gradient aquós contra la Presbícia

Por Centre Òptic Alzúria el 21 marzo, 2017 en Vista cansada
0
0

Afecta un 80% de la població espanyola major de 45 anys i la xifra es dispara fins al 98% en majors de 65 anys. Avui us parlem de la presbícia, potser més coneguda com a vista cansada i el que s’hi pot fer per a minimitzar la seva afectació.

La presbícia és una disminució en la capacitat de l’ull per a enfocar cosa que provoca que no veiem amb prou nitidesa les coses de prop. Es produeix a partir dels 40 anys a causa de la pèrdua d’elasticitat del cristal·lí de l’ull, que és la part del nostre ull que ens permet enfocar els objectes en funció de la distància on es trobin. Amb els anys, aquest cristal·lí perd aquesta capacitat donant lloc al que coneixem com a vista cansada.

Avui dia, els tractaments per combatre la presbícia són bàsicament la cirurgia o bé l’ús d’ulleres. De fet, els afectats de vista cansada acostumen a abandonar l’ús de les lents de contacte a mesura que augmenta aquesta afectació. La incomoditat, la sequedat ocular o la mala visió són els principals motius d’aquest abandonament.

Però el desenvolupament de la tecnologia ha permès desenvolupar lents de contacte multifocals amb gradient aquós. Dailies Total1 ha dissenyat unes lents per donar solució a les necessitats específiques de la presbícia. Les seves principals avantatges són:

  • El seu contingut d’aigua s’incrementa des del 33% en el seu nucli fins a més del 80% d’aigua en la superfície de la lent.
  • Manté el 100% de lubricitat durant tot el dia gràcies al phosphatidylcholine, un ingredient que es troba a la llàgrima natural de l’ull.
  • El seu disseny aporta una progressió suau de la graduació oferint una visió clara i sense interrupcions de prop, a mitja distància o de lluny.

 

Lents contacte gradient aquos caixa

Si pateixes de vista cansada, tens més de 40 anys i no vols renunciar a seguir gaudint de la comoditat de les lents de contacte demana’ns que t’assessorem. Ja disposem de Dailies Total1 a la nostra botiga.

Sobre el autor

Centre Òptic AlzúriaVer todas las entradas de Centre Òptic Alzúria

0 Comentarios

Añadir comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Copyright 2013 | Centre Òptic Alzúria | Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Tots els drets reservats.