Truca'ns al 93 872 53 76
Ens trobaràs a Sant Joan de Vilatorrada - Bages

WPML not installed and activated.

Materials dels vidres oftàlmics

Existeixen diferents tipus de vides segons el material de què es componen. A Centre Òptic Alzúria et recomanarem el millor per a la teva correcció i estil de vida.

materials vidres oftalmics

Vidres orgànics: Es tracta de lents fabricades amb un polímer plàstic, que fa possible que siguin més flexibles, resistents al trencament i lleugeres que les fabricades amb vidre mineral. Tot i que aquest material és menys resistent a les ratllades que el vidre mineral, els fabricants han solucionat aquest punt feble amb una sèrie de tractaments que l’endureixen. Aquest tipus de vidre permeten un més ampli ventall de coloracions en els vidres de sol. Permeten una alta absorció dels raigs UV.

Recomanat per a… Nens i esportistes

Vidres minerals: La matèria primera d’aquestes lents és el vidre, format principalment per silici fos amb òxids metàl·lics com el titani, el bari, sodi, etc. És un material molt resistent al ratllat i molt dur però en contrapartida més pesat que els polímers. Donat que es trenca més fàcilment que els orgànics, només es recomanen actualment per a casos específics de graduació. Permeten una absorció moderada dels raigs UV.

Policarbonats: Es tracta de lents fabricades amb un polímer obtingut per policondensació lineal. Aquesta disposició fa que sigui un material molt resistent als impacte, tot i que aquesta duresa no el protegeix a les ratllades. Per això se li apliquen diferents tractaments amb laques. Gràcies als policarbonats podem obtenir lents d’espessor més reduïda que amb les lents orgàniques. A més absorbeixen totalment la radiació ultraviolada.

Recomanat per a… Nens i esportistes

Dins de cada tipus de material es poden escollir tractaments, filtres o diferents índex de refacció més convenients per a cada activitat o graduació.

Copyright 2013 | Centre Òptic Alzúria | Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Tots els drets reservats.