Truca'ns al 93 872 53 76
Ens trobaràs a Sant Joan de Vilatorrada - Bages

WPML not installed and activated.

La importància d’una bona protecció solar

Por Centre Òptic Alzúria el 21 mayo, 2013 en Protecció solar, Salut
0
0

Ens apropem a l’època on la radiació solar, i per tant l’efecte dels rajos UV, és mes intensa. Aquesta radiació incideix sobre tot el nostre organisme però molt especialment sobre els nostres ulls. L’acció dels rajos UV actua de forma acumulativa sobre els nostres ulls i per això és molt important protegir-se bé i en totes les etapes de la vida. Alguns estudis exposen diferents informacions com que:

  1. El 70% dels nens no porta ULLERES DE SOL.
  2. Cada any 3 milions de persones en tot el món es queden cegues a causa dels raigs UV.
  3. Més de 125 medicaments incrementen la sensibilitat a la llum.
  4. La radiació UV és un dels factors que contribueixen de forma activa a l’aparició de CATARACTES I DEGENERACIO MACULAR.
  5. L’exposició solar sense protecció pot provocar Queratitis i ulceres corneals.

Tot i conèixer aquests efectes, se sap que només el 16% dels usuaris de ulleres té ULLERES DE SOL GRADUADES y que gran part de la població, encara es compra les ulleres de sol en llocs no especialitzats, com botigues de roba, basars o en un top manta.

L’ús d’ulleres polaritzades per exemple, és ideal per a la conducció, ja que redueix la fatiga visual y millora la capacitat de resposta del conductor, davant de qualsevol pertorbació que es pugui patir. A 80KM/h les lents polaritzades, augmenten la velocitat de reacció, reduint en 7 METRES la distancia de frenada. Les ulleres de sol de qualitat porten el distintiu CE de protecció de UV amb la categoria de protecció i les trobaràs en òptiques.

Consulta’ns qualsevol dubte que tinguis sobre quina és la protecció que necessites segons l’activitat que vulguis realitzar.

0 Comentarios

Añadir comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Copyright 2013 | Centre Òptic Alzúria | Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Tots els drets reservats.