Truca'ns al 93 872 53 76
Ens trobaràs a Sant Joan de Vilatorrada - Bages

WPML not installed and activated.

Ulleres amb efecte mirall, més que una moda

Por Centre Òptic Alzúria el 21 julio, 2018 en Moda, Òptica, Protecció solar
0
0

Són molt habituals en la pràctica esportiva, ciclisme, voleibol, etc. però d’un temps ençà, les veiem també en celebrities, als aparadors de les botigues i entre la gent. Les ulleres amb els vidres d’efecte mirall tornen a estar de moda. Però lluny de ser una simple moda, aquest tipus de vidre ens ofereix una sèrie d’avantatges molt interessant. Te’ls expliquem?

Les ulleres amb efecte mirall disposen d’una capa especial amb un tractament reflectant en la cara externa de la lent. Això permet reflectir la llum i protegir els ulls en condicions de molta lluminositat. Aquest tractament pot bloquejar entre el 10% i el 60% de la llum cosa que les fa ideals en condicions de molta lluminositat com la neu, la platja o l’aigua.

I quins beneficis tenen?

Més protecció. Reflecteixen l’excés de lluminositat. Quan el sol rebota a la lent de la ullera, l’efecte mirall fa que la llum reboti oferint una protegint els nostres ulls de la llum solar.

Redueixen els enlluernaments. Són ideals en condicions de molta lluminositat, d’aquí que es facin servir en la pràctica de molts esports d’exterior. En condicions de molt de sol, s’aconsegueix una major protecció mantenint la visibilitat al 100%.

Redueixen la fatiga ocular. En reduir la lluminositat proporcionen una visió molt relaxada.

Més intimitat. Si t’agrada passar desapercebut o amagar la teva mirada són ideals. També són útils si necessites amagar quelcom com vista cansada, ulls vermells, ulleres o inflamacions…

 

Les ulleres amb efecte mirall no són una cosa del nostre temps. Van sorgir els anys 40 del segle passat! Va ser a partir dels anys 70 però quan es van començar a popularitzar entre el món de l’esport gràcies a les seves característiques tècniques.

 

Un univers de colors

Avui dia, trobem una amplia gamma de colors per als vidres. Més enllà dels gustos o l’estètica, cada color té unes característiques i funcions pròpies:

 

  • Gris: transmet la llum de manera uniforme i respecta els colors naturals. Són molt aconsellables per a conduir.
  • Marró: És la millor opció per a la pràctica esportiva a l’aire lliure. Filtra les radiacions de color blau, augmenta el contrast i la profunditat de camp. Estan especialment indicades per a les persones que pateixen miopia.
  • Blau: Òpticament no té cap funció especial.
  • Verd: No desvirtuen els colors i ofereixen una bona percepció del contrast. Redueixen la visibilitat sense disminuir la claredat. Són molt recomanables per a la pràctica dels esports nàutics i estan indicades per a persones que pateixen hipermetropia.
  • Rosa: El seu ús és purament estètic.
  • Taronja: Augmenta el contrast en situacions de baixa lluminositat i filtren la llum. Es recomanen per a la conducció nocturna.
  • Groc: Són ideals per a dies amb baixa lluminositat o ennuvolats perquè augmenten el contrast i la distinció dels colors. Per aquests motius ajuden a disminuir la fatiga visual. No es recomanen en absolut en condicions de molta lluminositat.

 

Què, t’hem sorprès? Les ulleres amb efecte mirall no són només una qüestió d’estètica. De fet, juntament amb les ulleres polaritzades són una de les millors opcions per a l’estiu pel que fa a protecció dels raigs solars.

A Centre Òptic Alzuria disposem de moltes opcions amb vidres d’efecte mirror, com nova col·lecció d’ulleres Kypers. Passa’t per la nostra botiga i estarem encantats d’ensenyar-te-les!

Sobre el autor

Centre Òptic AlzúriaVer todas las entradas de Centre Òptic Alzúria

0 Comentarios

Añadir comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Copyright 2013 | Centre Òptic Alzúria | Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Tots els drets reservats.